Bugaboo by Diesel Denim

Bugaboo by Diesel Denim

Vi är oerhört glada över att kunna visa upp den andra Bugaboo by Diesel-kollektionen. Bugaboo och Diesel har kombinerat sina kreativa och rebelliska sidor och designat en kollektion som bygger på det ikoniska klädmärkets själva ryggrad: denim. Den här gången är det allterrängvagnen Bugaboo Buffalo som fått en komplett makeover, och för den flexibla Bugaboo Donkey har vi skapat en skräddarsydd denimklädsel. Den militärinspirerade Bugaboo by Diesel Cameleon³ från första kollektionen kommer också att finnas i butik.

Vi vet att tillbehören gör hela skillnaden, så i kollektionen ingår också en matchande denimväska med skinndetaljer och funktionella innerfickor för föräldrar på språng. För att komplettera din barnvagnsgarderob finns även specialutgåvor av Bugaboo by Diesel Sittdyna, Åkpåse, Parasoll och Myggnät i kamouflagemönstret från vår första Diesel-kollektion.

Bugaboo by Diesel Denim-kollektionen

Den här gången ligger fokus på Diesels klassiska denimtyg. Kollektionen är skapad av tvättad och specialbehandlad denim som utstrålar ledig elegans. Denimtyget är manuellt rivet, bearbetat för att se slitet ut och har färgstänk i olika blå nyanser. Med tiden kommer denimen att blekas naturligt, precis som dina favoritjeans. Tack vare Bugaboo by Diesel Denim får jeansälskarna en vagn som drar blickarna till sig!

Bugaboo Buffalo by Diesel har blått eloxerat chassi, sufflett, liggdel och sittdel i tvättad denim, och många nya och intressanta detaljer. Till exempel är kapslarna på mittaxeln designade för att likna nitarna på Diesel-jeans, fälgarna är blåa för att matcha denimtyget och det manuellt bearbetade tyget har fått ett unikt utseende med färgstänk. Svarta detaljer i läderimitation på styre och sits ger vagnen en rebellisk känsla. Det finns också en matchande väska i denim och läder som kan hängas på Bugaboo Buffalos styre.

Bugaboo by Diesel Denim inkluderar även en skräddarsydd klädsel för Bugaboo Donkey, med en utdragbar sufflett och ett liggdelslock i tvättad denim.

Trendiga föräldrar

Än en gång kliver vi in i modemedvetna föräldrars liv och får ta del av de nästan outhärdliga stunder som dessa föräldrar – precis som alla andra föräldrar – får tampas med. 
För att illustrera den roliga och ibland lite stökiga sidan av trendigt föräldraskap bjöd vi in barn när vi skulle skapa vår senaste kampanj. De härjade runt med sprutflaskor och fick utgöra bakgrunden för fotosessionen, iklädda Diesel Kid-jeans. Som komplement till den ikoniska kampanjbilden kommer vi att släppa en film med dessa härliga ögonblick.

Rekommenderat utpris för Bugaboo Buffalo by Diesel Denim är 14000 SEK, Bugaboo Donkey Skräddarsydd klädsel 1800 SEK, Bugaboo Donkey Sufflett 1200 och Bugaboo by Diesel Skötväska 1600 SEK.

photos/videos

note to editors

Bugaboo
Bugaboo International är ett holländskt designföretag som utvecklar och producerar mobilitetsprodukter. Bugaboo är känt för sin innovativa och trendsättande barnvagnsdesign. Företaget startade i liten skala 1999, men under de påföljande tio åren växte det snabbt till ett globalt företag. Bugaboos produkter finns i över 50 länder. Besök www.bugaboo.com för mer information.

 

Bugaboo – The Stroller
1994 skapade vi världens första modulbaserade barnvagn för att ge föräldrar möjlighet att utforska världen tillsammans med sina barn. Innovativa och laddade med intuitiva funktioner – alla våra vagnar är både bekväma och smarta. Vår produktfamilj består av: Den ikoniska Bugaboo Cameleon3, allterrängvagnen Bugaboo Buffalo, vår stadsvagn Bugaboo Bee3, den flexibla Bugaboo Donkey och Bugaboo Runner, joggingtillsatsen. Alla Bugaboo-vagnar är gjorda för att användas dagligen: de är tillverkade i hållbara material och erbjuder utmärkt stötdämpning, styrning med en hand och möjligheten att smidigt svänga runt 360 grader. Håll dig i rörelse och anpassa vagnen efter ditt barns ålder och de äventyr som ni ger er ut på med hjälp av vårt stora urval av tillbehör. Eftersom våra vagnar även är tillverkade för att hålla i generation efter generation, kan du enkelt uppdatera dem så att de passar din sinnesstämning, din stil och din resa.

 

DIESEL
Diesel är ett globalt livsstilsföretag med högkvarter i Italien som tillverkar och marknadsför produkter i över 80 länder världen över, via 5 000 återförsäljare och 450 Dieselbutiker. Diesel är en del av OTB, förvaltningsbolaget där även Maison Martin Margiela, Marni, Viktor&Rolf och Staff International ingår. 2013 uppgick OTB:s intäkter till över 1,6 miljarder euro.

You are using an outdated version of Internet Explorer

Unfortunately, Internet Explorer 7 is no longer fully supported on this site. We recommend that you switch to a modern web browser. You can of course opt for the latest version of Internet Explorer. Better yet, choose a browser from the list below. These browsers are usually faster and safer.