BUGABOO LANCERER SO MANY STARS – ANDY WARHOL APP FOR BØRN

BUGABOO LANCERER SO MANY STARS – ANDY WARHOL APP FOR BØRN

Design mærket Bugaboo fejrer lanceringen af deres efterårskollektion 2013 sammen med deres flerårige samarbejdspartner The Andy Warhol Foundation for Visual Arts. Bugaboo har samlet unikke, ikke tidligere publiserede håndtegnede illustrationer af Warhols SO serie til en underholdende app. Andy Warhol app’en giver børn muligheden for at opdage den legendariske popartists verden på en legende måde.

App’en er en interaktiv tilpasning af Andy Warhols børnebog So Many Stars. Ved køb af Andy Warhol + Bugaboo So Many Stars børnevognkollektion vil man ved udvalgte forhandlere få bogen med i købet. App’en udforsker Warhols lunefulde tegninger fra 1950’erne som illusterer SO konceptet, og inviterer børn til at opdage hvad der sker på indvendig side i en SO illustration. Opdagelsen finder sted når barnet trykker på de forskellige objekterne. Det kan være at få hunde til at vokse, spise spaghetti og lade fisk hoppe ud af vandet. Det er ingenting som er rigtigt eller forkert, da det handler om at opleve Andy Warhols verden på en munter og grafisk måde.

App’en vil være tilgængelig i App Store for 19.00 DKK eller på bugaboo.com. Alt overskud fra salget af app’en vil bidrage til Andy Warhol Foundations legat, som uddeler tilskud til moderne kunst.

App fakta

-          Tilgængelig fra november 2013
-          For børn fra 2 til 6 år.
-          Tilgængelig for ipad og ipad mini
-          19 interaktive animationer

Andy Warhol og Bugaboos efterårskollektion 2013

Lanceringen af app’en falder sammen med lanceringen af Andy Warhol + Bugaboos efterårskollektion 2013. Højdepunkterne ”Happy Bugs” og ”So Many Stars” fra kollektionen er baseret på kunstværk fra 1950’erne, som viser muntre håndtegnede illustrationer fra Warhols pre-pop periode som en kendt kommerciel illustrator i New York City. ”Happy Bugs” kollektionen er tilgængelig hos forhandlere verden rundt, og ”So Many Stars” kollektionen er tilgængelig hos udvalgte forhandlere, begge fra november 2013. For at finne en forhandler nær dig, venligst besøg bugaboo.com/retailer-locater.

photos/videos

note to editors

Andy Warhol Foundation for the Visual Arts
Andy Warhol, en af 1900-tallet mest bemærkelsesværdige amerikanske kunstnere, udfordrede verden til at se kunst på en ny måde. Andy Warhol Foundation blev stiftet i 1987, i henhold til Andy Warhols testamente. Stiftelsen har siden opstarten etableret sig som en af de ledende indenfor finansiering af moderne kunst i USA, efter de har givet næsten 250 milliober i støtte. Stiftelsens kontinuerlige fokus på at beskytte og udvide grundlæggerens kreative arv sikrer at Warhols nyskabende og fordomsfrie tanker fortsat vil have en stor indflydelse på visuelt kunst i flere fremtidige generationer. Gå ind på www.warholfoundation.org for at få mere information.

bugaboo
Bugaboo International er et hollandsk designselskab som udvikler og producerer mobilitetsprodukter. Bugaboo er kendt for sin innovative og fremtidsrettede desgin af barnevogne. Bugaboo startede som en lille nybegynder i 1999, men voksede hurtigt de næste 10 år, og er siden blevet et globalt firma. Bugaboo-produkter kan nu fåes i over 50 lande.

Du finder mere information på bugaboo.com

Billeder og den seneste information
Gå ind på www.instyle.bugaboo.com for at få mere information og for at downloade billeder med høj opløsning. Indtil spærringen er ophævet kan du få tilgang til dette mikronetsted med kodeordet: worldofplay321!

You are using an outdated version of Internet Explorer

Unfortunately, Internet Explorer 7 is no longer fully supported on this site. We recommend that you switch to a modern web browser. You can of course opt for the latest version of Internet Explorer. Better yet, choose a browser from the list below. These browsers are usually faster and safer.