BUGABOO LANCEERT SO MANY STARS – ANDY WARHOL APP VOOR KIDS

BUGABOO LANCEERT SO MANY STARS – ANDY WARHOL APP VOOR KIDS

Bugaboo viert de lancering van de Andy Warhol + Bugaboo Autumn 2013 collectie met een vrolijke app! Het merk laat unieke, nog niet eerder gepubliceerde handgetekende illustraties uit de SO series van Warhol tot leven komen in de app, waardoor kinderen op een speelse manier kennis maken met de wereld van de legendarische pop artist.

De So Many Stars - Andy Warhol app

De app is een interactieve versie van Warhol’s SO boek voor kinderen, het boekje dat je gratis krijgt bij aankoop van een Andy Warhol + Bugaboo So Many Stars collectie set. De nieuwe app verkent de fantasierijke tekeningen uit de “So” series. De ontdekkingsreis begint al bij het aanraken van de objecten op de verschillende pagina’s, waarbij je honden kunt laten groeien, spaghetti kunt eten en vissen uit het water kunt laten springen! Er is geen goed of fout, het is een ontdekkingstocht door de wereld van Andy Warhol op een vrolijke en grafische manier.

De app is voor iedereen verkrijgbaar in de App Store voor 2,69 euro of via bugaboo.com. Alle inkomsten gegenereerd door de verkoop van de app dragen bij aan ‘The Andy Warhol Foundation’ waaruit subsidies ontstaan ter ondersteuning van de hedendaagse kunst.

Snelle APP feiten

- Beschikbaar vanaf november 2013
- Voor kinderen van 2 - 6 jaar oud
- Beschikbaar voor iPad & iPad mini
- 19 interactieve animaties

Andy Warhol + Bugaboo Autumn 2013 Collectie

De lancering van de app valt samen met de lancering van de Andy Warhol + Bugaboo Autumn 2013 collectie. Deze collectie belicht de "Happy bugs " en "So Many Stars" collecties, gebaseerd op Warhol’s artwork uit de jaren 50 en laten vrolijke, handgetekende illustraties zien uit Warhol’s pre-Pop periode als beroemd commercieel illustrator in New York City. De "Happy Bugs" collectie is wereldwijd verkrijgbaar en de "So Many Stars” collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, beide vanaf november 2013. Voor een retailer in de buurt, ga naar bugaboo.com/retail-locator.

photos/videos

note to editors

The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts
Als meest vooraanstaande Amerikaanse kunstenaar van de 20e eeuw, daagde Andy Warhol mensen uit om kunst anders te gaan zien. Sinds de oprichting van de Andy Warhol Foundation in 1987, volgens de wil van Andy Warhol, heeft de stichting zichzelf gemanifesteerd tussen de grote oprichters van hedendaagse kunst in de Verenigde Staten die bijna $250.000.000 aan subsidies hebben uitgekeerd. De oneindige pogingen van de stichting om Warhol’s erfgoed te beschermen en te vergroten verzekeren dat Warhol’s inventieve, open-minded spirit een diepgaande impact zal hebben op de visual arts van de toekomstige generaties.

Kijk op www.warholfoundation.org voor meer informatie.

Over Bugaboo
Het Nederlandse Bugaboo International is sinds de oprichting in 1999 marktleider op het gebied van innovatief en baanbrekend mobiliteitsdesign. De hoogstaande kwaliteit maakt dat Bugaboo een long term investment is. De ‘familie' bestaat uit de Bugaboo Bee, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Buffalo en de Bugaboo Donkey;
 elk met geheel eigen features passend bij de lifestyle en wensen van verschillende gezinnen. De samenwerking met diverse internationaal gerenommeerde designers waaronder Marc Jacobs, Missoni, Viktor & Rolf en de Andy Warhol Foundation zijn toonaangevend. Bugaboo heeft inmiddels een wereldwijde must-have status en een enthousiaste fan base. Het merk is in meer dan 50 landen verkrijgbaar en vestigde dit jaar haar eerste single brandstore aan de Amsterdamse Keizersgracht. Meer informatie over Bugaboo is te vinden op www.bugaboo.com

You are using an outdated version of Internet Explorer

Unfortunately, Internet Explorer 7 is no longer fully supported on this site. We recommend that you switch to a modern web browser. You can of course opt for the latest version of Internet Explorer. Better yet, choose a browser from the list below. These browsers are usually faster and safer.